Bianca

Het gezicht achter Animal Home

Bianca

Het gezicht achter Animal Home
Hallo,

ik ben Bianca

 

Aangenaam kennis te maken! Richard, mijn man, en ik wonen in Zoeter­meer. Wij zijn de trotse ouders van twee zonen Nick (6–9‑2009) en Bart (19–10-2011).

In mijn vrije tijd vang ik konijnen en cavia’s op van mensen die ze niet meer willen of kunnen verzorgen. Ik ga rustig op zoek naar een baasje. Hoe lang dat duurt maakt niet uit. Het belang­rijkste is dat ze een goed baasje vinden en dat lukt altijd.

Vroeger fokte ik op kleine schaal. Nu stop ik al mijn energie in het helpen van de konijnen en de cavia’s, zodat zij een goed huisje vinden. Er zijn er al genoeg dieren die een lief baasje zoeken. Het is een zeer dankbare hobby, die ik met veel plezier doe.

Bianca en Richard | Animal Home

Wilt u uw dier hier brengen, lees eerst de pagina afstand doen. Zoekt u juist een leuke cavia of konijn bekijk onze dieren op de site. Ik hoop dat ik veel dieren kan helpen en dat jullie de site leuk vinden.

Omdat de opvang wel wat tijd kost hebben we besloten om uitslui­tend op afspraak open te zijn. Zo is het nog goed te combi­neren. Voor vragen of meer infor­matie neem contact met ons op.

Tot slot wil ik graag mijn ouders en natuur­lijk mijn fantas­ti­sche vrij­wil­li­gers bedanken voor hun bijdrage aan Animal Home.

Veel kijk­ple­zier,
Bianca, Richard, Nick en Bart

Bianca met haar kinderen | Animal Home
Bianca en Richard | Animal Home